2012

 
2012 har varit ett väldigt känsligt år, både på gott och ont. Jag kan se på detta år med en lättsuck och med tårar i ögonen - men samtidigt med ett leende på läpparna. Jag har haft riktiga problem med mig själv, både med min hälsa och med mitt mående. Jag har varit deprimerad och jag har mått psykiskt dåligt. Jag har sprungigt ifrån mina problem - men dem har alltid kommit ikapp mig. Mina problem gjorde så att jag blev bästa vän med alkoholen, vilket inte var det smaraste draget jag har haft. Men jag fann en person, min kärlek - som lyckades ta mig ur det mesta. Nu har jag bara problem med min hälsa kvar.
 
Kärleken som jag fann det här året, är ingenting som jag vill släppa. Jag vill hålla kvar vid den - så länge som det bara går. Mina vänner har varit klipporna i min vardag - jag har haft tjejkvällar som har fått mig att skratta tills jag gråtit! Jag har hittat tillbaka till en av mina bästa vänner och henne planerar jag att hålla fast vid. Så Carro, bäst för dig att du inte försöker rymma från mig!
 
Jag har haft ett år fyllt av kärlek, en kärlek som jag kanske inte alltid besvarat - utan skjutit bort. Jag har varit nochalant och inte visat respekt för alla mina närmaste, men det ska bli ändring på det nu. Jag går mot 2013 som en lyckligare människa, en gladare Annah. Jag går in i 2013 - kär och så himla glad över alla fina människor som jag har i mitt liv. Jag vill säga förlåt till alla som jag sårat 2012, det kanske är försent, kanske inte - men jag hoppas att ni en dag kan förlåta mig och se att jag blivit en bättre, en starkare människa som faktiskt tänker ta ansvar för saker som jag gör och gjort. 
 
2013 ska jag fylla med kärlek, skratt och lycka med hjälp av min pojkvän, mina vänner och min underbara familj!
Ni är bäst - och tack alla för det gångna året! Och tack till alla som hjälpt mig ur det allra mörkaste stunderna jag har upplevt! Nu är det bara skolan kvar som ska klaras och det ska jag göra tillsammans med mina underbara brudar - nu ligger STUDENTTEN bakom hörnet och väntar!
 
Så 2013, var beredd på en starkare Annah!


Kommentarer
Postat av: Carrooooo

Aaw, jag går ingenstans! <3

2013-01-02 @ 23:02:12
URL: http://carolinefotar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: