Plugghäst


Vaknade utav åskan imorse - flög upp som en jävla avlöning. Är så grymt jävla åskrädd! Hur som helst har jag käkat frukost och ska gräva ner mig i en massa plugg idag. Det måste ju göras någon gång - så varför inte idag.. Så ja, wish me luck! 

Fram och tillbaka


Hejsan hoppsan. Roligt att ni kikar in och håller lite koll på mig, trots min otroligt dåliga uppdatering. Men man kan inte hinna med allt - eller hur? Och jag har faktiskt haft fullt upp, en hel del. Har firat en kär vän som fyllt 18 (GRATTIS MATTIS), har bott i en stuga, har bott i en husvagn och hunnit med en dagstur till Leksands Sommarland. Njuter helt enkelt utav mitt sommarlov fullt ut - mitt sista sommarlov! Dock börjar dessa tankar om att skolan snart börjar, komma jag hinna göra klart alla rester - kommer jag stå ut ett helt år till. Ja, ni förstår. Skolångest helt enkelt! Men ska försöka göra det bästa utav situationen och köra på. Har ju underbara vänner som hjälper mig, hehe. Men ja, vi hörs när vi hörs - för nu ska jag slänga mig i sängen :) 

Ett bättre liv


Bjuder på en såndär otroligt vacker bild ifrån Kreta förra sommaren haha.. Hur som helst har jag fullt upp om dagarna nu för tiden, därför det inte blivit så mycket bloggande och inte kommit upp någon ny header. Just nu packar jag, dansar runt för mig själv i lägenheten och väntar på Jojje. Vi ska nämligen iväg några stycken till en kompis stuga, trevligt trevligt. Men nu lär jag rappa på lite - hörs!

Säger bara en sak, 5-0. Fem jävla noll! GEFLEIF ♥