16:20

Hej!
Har precis slutat skolan men sitter kvar och inväntar skjuts av Jens. Passar därför på att slänga in ett litet onödigt blogginlägg. Vad har hänt på sistonde? En fin vän har fyllt 19, jag har varit massa sjuk och skolarbetet har tagit min största uppmärksamhet. Hur som helst så tänker jag pausa pluggandet imorgon. Ska till Jens stuga med några kompisar och äta lite middag, tänkte även få med mig en flaska vin. Så nu känner jag att systemer väntar på mig och även en snabb tur till mamy. Hoppas min b-friend kommer snart. 
 
Kramiz på er
(Bilden är ifrån Jennifers 19års fest)

TJO

Hej finafina läsare.
Ser att ni kikar in och jag lovar att jag ska bli bättre på att skriva på bloggen. Just nu är det bara så otroligt mycket i skolan och jag försöker faktiskt ta studenten med studentbetyg. Det lovar jag er, det är värt att kämpa för. Känner mig ganska nära nu men vågar ej ta ut segern i förskott. Ska fortsätta kämpa och hoppas få ge er ett otroligt glädjande blogginlägg så småning om! 
 
Mitt förra inlägg om mig är ingenting ni behöver bry er om, om ni inte nu vill veta sånt där. Det inlägget är någonting som jag använt till ett skolarbete och har länkat till det. Så nu slipper ni fundera över det! Nu ska jag fortsätta jobba med min hemsida och hoppas på att den blir lite bra i alla fall.
 
Ska börja blogga snart igen, men som det är just nu så har det inte ens funnits tid för träningen..
Så vi hörs när vi hörs, förhoppningsvis snart! Kram på er 
 

OM MIG

Kort fakta om mig:
Namn: Annah Stefansson
Ålder: 20 år
Bor: Gävle
Drömmar: Flytta till Göteborg

Mitt namn är Annah, jag är 20 år och bosatt i Gävle. Just nu går jag mitt sista gymnasie år på JB Gymnasiet i Gävle. Där läser jag IT-media och kämpar otroligt hårt för att ta studenten. På fritiden så gymmar jag, fotar, pluggar, försöker vara mamma åt en nästintill hopplös katt, myser med min pojkvän och umgås med min vänner. Några av mina största intressen är naglar, kläder och ishockey. Jag är besatt av att ha långa naglar, kläder får jag inte nog av och ishockey är den bästa sporten jag vet. Är ett otroligt stort Frölundafan och är helt förälskad i staden Göteborg. Vill inget hellre än att flytta dit!
 
Sen jag var liten har jag haft många olika drömmar om vad jag vill bli och vad jag ska jobba med, några är att jag har velat bli fotomodell, idrottslärare, journalist och artist. Något annat som jag drömt om är att flytta till Göteborg och det håller fortfarande i. Det här med jobb är en annan sak. Vem drömmer inte om att bli artist eller så? Men då måste man som sagt ha rösten för det (min stämma är inte den vackraste).. Just nu känns det som att jag skulle vilja jobba i en klädbutik eller någon inredningsbutik. Men min största dröm är fortfarande journalist!