UF-företag

Nu är det såhär att jag och två till klasskompisar har startat ett UF-företag. Vårt företag kommer att sälja skönhetsprodukter i en box eller en finare påse. Den kommer att innehålla 4-6 produkter och den kommer att vara billig och prisvärd! Vi kommer att starta försäljningen så fort som möjligt och undrar nu därför om någon kan vara intresserade utav att sponsra vårt företag. Vi har just nu 2 sponsorer som ska sponsra oss med två produkter var! Så väldigt väldigt snart kan vi börja vår försäljning. Vår affärsidé är att marknadsföra sminkprodukter och andra företag, så att våra kunder kan få de allra bästa :)

Hur som helst, vi säljer något som kallas för "rikskapital", de kostar mellan 10-250kr. Det menas att det ni betalar till oss kommer att gå tillbaka till er OM vårt företag går med vinst - vilket vi självklart tror att det kommer att göra! Så om någon är intresserad av att lägga en slant och hjälp vårt nystartade uf-företag, hör bara av er så ordnar vi det :)

Här för mig själv

Är ganska mycket i skolan just nu med uf, prov och uppgifter.. Men försöker hålla humöret, huvudet och träningen uppe ändå! Så håll tummarna för mig så att jag klarar allt :) hörs när vi hörs