Soffhäng

Sist jag skrev var det meningen att jag skulle sätta fart och börja göra mig i ordning. Om det har hänt? Nä. Svårt att dra sig ifrån dessa två pojkar och en tv som visar vinterstudion och ländgskidor. Skärpning Annah, res dig upp och ta tag i dagen! Du ska hinna fixa dig och laga mat... UPP OCH HOPPA NU

2013-11-30

Vaknade av en mardröm imorse, sådär lagom roligt.. Men intalar mig själv att en dröm är en dröm, ingenting mer. Men hatar verkligen att drömma mardrömmar. Gör nästan alltid det när jag är nervös eller är orolig över att någonting ska hända som jag själv inte kan kontrollera. Och just nu är jag otroligt nervös! Ska jobba mitt första pass på Läkerol idag. Så som ni förstår är jag otroligt nervös samtidigt som jag tycker det ska bli grymt roligt. Som vanligt är man rädd att göra bort sig osv. Men det går säkert superbra! 

Julen är här

Har idag slagit in åtta första julklapparna. Julklapparna är till ett julklappsspel som vi ska ha hemma hos brorsan och hans tjej den 10:e då dom ska bort över jul och nyår. Blir roligt med lite annorlunda men blir nog en ganska konstig och annorlunda julafton i år. Ensam med morsan om inte andra brorsan kan, haha.