Håller huvudet högt


Gammal bild på mig och Thove

Ska alldeles strax bege mig mot bussen för att möta Thove. Sen väntas mat och umgåstid. Undebart, underbart och underbart! Ikväll ska vi ner på tjejkväll också, då ska de inhandlas skor!! Ha en bra dag

Klänning från Vila


Tänker nu försöka sälja min klänning ifrån Vila i storlek Small. Köpte den för 499:- förra sommaren och har bara använt den en gång på min kusins bröllop, och nu har jag tyvärr växt ur den. Tänkte sälja den för 200:- och den finns i Centrala Gävle. Kommentera här eller maila mig till annahbloggar@live.se vid intresse!

Jag har även andra kläder och sen leksaker som - docksängar, dockvagnar, gosedjur och dockar till salu, så om det finns intresse! Maila för att få bild :)

En gång är ingen gång


Hade endast simning i en och en halvtimme idag iskolan - var typ, super kul! Vi hade massa leker och grejs, så imorgon väntas nog träningsvärk! Men oj så roligt det var! Och vet ni vad? Nu har jag långhelg! Ingen skola förrän på måndag, hur underbart? Så underbart? Iaf, idag efter skolan/simningen så åt jag lunch med massa härliga brudar och sen tog jag en vända hem. Där mötte jag upp Erik och sen drog vi ner på stan, väl där så inhandlade jag lite skolavslutningskläder. Vad det är får ni inte se än! Men jag tycker iaf att det är super snyggt! Skor inhandlas nog på fredag också! Tagga till för sommar nu folket!