När vi sjunger Frölunda

Har både hunnit med att färga håret (tack snälla Annelie!) och kollat på hockey såhär på kvällskvisten. Tusan vilken skönvinst, obeskrivligt skönt att stå klara för slutspel! Får hoppas att vi har turen på vår sida att Brynäs håller sig kvar så att Skellefteå väljer Brynäs och inte Frölunda. Wiiho, älskade lag! 
 
VI, HÅLLER PÅ FRÖLUNDA, HÅLLER PÅ FRÖLUNDA,
FRÖLUNDA ÄR BÄST, FRÖLUNDA, FRÖLUNDA, FRÖLUNDAAA

Love me


Två bilder jag knäppte tidigare när jag testade mig på min kamera som inte alls vill som jag vill just nu. Vattnet rann i stuprännan som om det regnade, härliga vår - jag hoppas du väntar runt hörnet! :)

SKIN SKIN SOM DEN SOL DU E

Har haft några mysiga timmar i solen idag. Först en kortpromenad och sen lite solmys på altanen, passade även på att knäppa lite kort :) Kan lägga upp och visa om en stund! Dock är de något som är helt knas med min kamera just nu (lagom till mitt fotoprojekt och allt) - ena objektivet får jag aldrig in skärpa på och det andra objektivet så är skärpan suddig nästan hela tiden. Förstår inte! Blir galen och otålig!
 
På tal om mitt fotoprojekt. Håller just nu på med ett fotoprojekt som involverar par, om någon är sugen på att ställa upp så får ni gärna höra av er till mig så kan jag berätta mer om vad jag håller på med försorts projekt! Hur som helst ska jag kolla på ett avsnitt av Hart of Dixie innan hockey börjar. Tänkte fippla lite med bilderna tills dess också och bjuda på någon som kanske blev någolundabra :)